Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Sobni ionizator 20m (nagrajeni izdelek)

Za čistejši, varnejši in bolj zdrav zrak v zaprtih prostorih. 

Iz zraka, ki ga vdihavate:

  • odstrani bakterije in viruse,

  • kemikalije, 

  • vonjave tobačnega dima in hišnih ljubljenčkov,

  • plesni, škodljiv prah in druge alergene. 

 

Ionbox 20m je večkrat nagrajeni generator negativnih ionov, ki sprosti do 20 milijonov negativnih ionov na sekundo. 

 

NAJVIŠJA KAKOVOST

Zagotavlja čist, varen, zdrav in kakovosten zrak v zaprtih prostorih.
Oddaja do 20 milijonov koristnih negativnih ionov na sekundo. 
10- ali celo 20-krat boljši od drugih po velikosti primerljivih ionskih generatorjev na trgu. 
Učinkovitost te patentirane tehnologije oddajanja negativnih ionov je dokazana v znanstvenih študijah.

 

ENOSTAVEN, VSESTRANSKI, MODEREN IN PRENOSEN

Priklop v katero koli vtičnico 110 V/220 V ali USB.
Idealen čistilec zraka za dom, na delovnem mestu, na počitnicah in potovanjih.
Brez filtrov in brez vzdrževanja: ni vam treba skrbeti za zamenjavo zračnih filtrov. 
Lahek, kompakten in prenosen,  lahko ga vzamete povsod. 

 

ENERGETSKO UČINKOVIT

Energetsko učinkovit: 1,5 W. 
Zaradi vgrajenega dvonapetostnega napajanja ne boste imeli težav pri iskanju pravega električnega pretvornika, ko potujete v tujino. 
Ionizator lahko priključite tudi na prenosnik ali v katero koli vtičnico z USB-vhodom (polnilnik za telefon, računalnik, avto, avtodom).

 

NAJVEČJA KONCENTRACIJA

Naj vas velikost ne zavede! Ta generator negativnih ionov je majhen, a mogočen. Ionbox 20m lahko odda do 20-krat toliko negativnih ionov kot ionizatorji podobne velikosti. Proizvaja celo bistveno več ionov kot večina veliko večjih in dražjih ionskih čistilcev zraka.

 

TESTIRANO IN DOKAZANO 

Vsak Ionbox je posamično preizkušen in izmerjen z negativnim ionskim števcem, kar zagotavlja, da ionizator dejansko oddaja do 20 milijonov negativnih ionov na sekundo.

 

Artikel je na zalogi
133,00
kom
133,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Uporaba ionizatorja je še posebej pomembna za astmatike, alergike in hipertonike (ljudi s povišanim krvnim tlakom), saj jim pomaga blažiti simptome bolezni in pripomore k njihovemu drastičnemu zmanjšanju, celo k popolni ozdravitvi, kot kažejo številne odlične povratne informacije. 

Poleg tega negativni ioni dokazano znižujejo raven stresnega hormona, zato občutimo izjemno sprostitev in umirjenost.

 

 

Več o negativnih in pozitivnih ionih
Ioni obstajajo v zraku povsod okoli nas kot pozitivno ali negativno nabite molekule zraka. 

Pozitivni ioni so molekule ali spojine, ki imajo v celoti pozitiven naboj. Trenutne raziskave so pokazale, da so pozitivni ioni pogosto povezani s škodljivimi spojinami, ki neugodno vplivajo na naše telo. Nekateri primeri pozitivno nabitih ionov ali spojin: kemikalije v zraku (HOS), prah, plesen, alergeni, bakterije in virusi. Pozitivne ione pogosto najdemo v zaprtih okoljih, kot so: pisarne, zgradbe, avtomobili, slabo prezračevana območja, močno onesnažena območja in, na žalost, dom. Dokazano je, da okolje, bogato s pozitivnimi ioni, zmanjšuje naše splošno zdravje in počutje.

Po drugi strani pa negativni ioni znanstveno dokazano zagotavljajo številne koristi. Negativni ioni so molekule ali spojine, ki imajo v celoti negativni naboj in se naravno nahajajo v zunanjem okolju. V izobilju jih najdemo v bližini slapov, plaž in gorskih izvirov. Negativni ioni prispevajo k boljšemu fizičnemu in duševnemu počutju ter obenem naravno filtrirajo zrak. 

Nasprotni naboji se namreč privlačijo. Negativni ioni se vežejo na škodljive pozitivne ione in pozitivno nabite spojine v našem zračnem prostoru, zaradi česar postanejo škodljive pozitivno nabite spojine težke →  padejo na tla (namesto da bi zašle v naša pljuča).

Že po krajšem času uporabe boste lažje zadihali, dolgoročno pa vam bosta vaše telo in zdravje izjemno hvaležna.

 

Priporočamo vam, da ionizator postavite na višje mesto in ga po potrebi prestavljate po stanovanju ali hiši, da prečisti vse prostore. 
V spalnici naj deluje ponoči dvakrat do trikrat na teden (bolniki naj ga imajo vsak dan), potem ga prenesete tudi v ostale prostore. 

Vzdrževanje ionizatorja je popolnoma enostavno, saj ga enkrat na teden zgolj obrišete z vlažno krpo ter očistite njegovo okolico, saj se umazanija iz zraka najbolj nalaga v bližini.

Najbolj pohvaljeni

Trenutno še ni nobenega artikla.

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.