Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nasveti in novosti

Kaj naj naredim, da bo otrok prej zaspal?!

Kaj naj naredim, da bo otrok prej zaspal?!
Če imaš kdaj občutek, da si ravno ti tista mama, ki je izgubila največ živcev na tem, ko je otroka pestovala ... nisi edina!
Jaz sem kdaj in kdaj še vedno tam, pa je moja tamala stara 2 leti. 
Preberite več

Pri porodu si želim imeti dulo

Pri porodu si želim imeti dulo

Komaj si ugotovila, da si noseča in nosečnost naznanila družini, že si z mislimi pri porodu. Ne veš ali boš rodila v bolnišnici ali doma. Imaš nešteto vprašanj, prebuja se strah, poleg partnerja si želiš, da bi vsaj nekoga še poznala. Želiš si dulo, obporodno spremljevalko, ki te bo poznala do potankosti in bo OB TEBI, ZATE, ZA PODPORO.

Preberite več

Kdo pravi, da je čas za spanje?

Kdo pravi, da je čas za spanje?

Uspavanje otroka je lahko zelo velik izziv. Prav dobro vemo, če otroci ponoči ne spijo dobro, potem tudi starši ne spimo dobro. Nerazpoloženost in razdražljivost se nato vlečeta preko celega dneva. Tako je popolnoma razumljivo, da si vsi starši želimo, da otroci zaspijo v nekem določenem času.

Preberite več

Kako in kdaj naj vzpodbujam samostojnost otroka?

Kako in kdaj naj vzpodbujam samostojnost otroka?

Vsi si želimo vzgojiti samostojnega in samozavestnega otroka. Kdaj je otrok pripravljen na samostojnost? Kako jo naj kot starši vzpodbujamo?

Preberite več

Kaj potrebuje dojenček za zdrav gibalni razvoj?

Kaj potrebuje dojenček za zdrav gibalni razvoj?

Dojenčkov razvoj v prvem letu je čustven in gibalen. Gibalni razvoj otroku omogoča, da raziskuje svet okoli sebe in z njim komunicira. Ob gibanju se otrok sprosti, spoznava svoje telo in njegove zmožnosti. Vsaka gibalna izkušnja, ki jo otrok doživi ali mu jo omogočimo, pomaga k temu, da se razvijejo njegovi možgani. Preko gibanja in izkušenj se možganske celice povezujejo med seboj v sinapse oz. možganske povezave. Več kot ima dojenček priložnosti za gibanje in samostojno raziskovanje ter doseganje gibalnih vzorcev, večja kapaciteta možganskih povezav se bo ustvarila.

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.