Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

ZGODBA O ODDAJI “KLEPET OB KAVI”
BEHIND THE SCENES

Vsak dan z vami preko televizije, spletnih strani, družbenih omrežij, revij in drugih kanalov delimo informacije, ki v sebi nosijo potencial, da spremenijo vaše življenje, pogled na življenje. To so informacije, zaradi katerih se lahko sprejmete takšne kot ste ali postanete še boljša verzija sebe.

 

Hvaležni smo, da imamo to priložost, da širimo dobro za dobro ljudi, prav zanimiva zgodba pa je tudi ta, kako se je naša ekipa našla, kako delujemo, kako se spopadamo z izzivi.

 

Tukaj je naša zgodba...

 

 

Zgodba oddaje Klepet ob kavi se je začela dolgo pred datumom 5.1. 2015, ko se je v popoldanskih urah oddaja v živo prvič predvajala na televizijskih ekranih.

 

Ustvarjati se je začela mnogo prej, v času, ko je producentka Jasmina Kandorfer kot najstnica ustvarjala radijske oddaje, kasneje v času študija na Zdravstveni fakulteti tudi televizijske, organizirala in vodila prireditve, predvsem pa nabirala znanje z dodatnimi izobraževanji na področju osebnostne rasti in spiritualnosti, nutricizma in zdravega življenjskega sloga.

 

Znanje, ki ga je pridobivala jo je navduševalo, zato ga je vedno pogosteje delila tudi z javnostjo, v delčkih oddaj, kolikor so ji dovolili. Še vedno pa je morala poročati o nesrečah in drugih novicah, ki niso širile dobre vibracije. A želela je ostati zvesta sebi, klic njenega življenjskega poslanstva je postajal vse glasnejši!

 

Tako je vesolju poslala željo, da bi nekoč imela svojo oddajo, polno pozitivnih novic in informacij, ki bi pomagale ljudem, da bi vsi skupaj postali boljše osebe, boljša družba.

 

Vse metode, ki se jih je naučila na izobraževanjih, potovanjih in drugih izkušenj je uporabila za materializacijo te želje.

 

Sliši se kot pravljica, pa vendar je bila pot posuta z nešteto izzivi, ki bi jih lahko hitro zamenjala tudi s težavami in problemi.

 

Ostala je zvesta sebi in kot pravijo …

 

Lažja pot s časoma postane težja in težja pot s časom postane lažja!

 

A Klepet ob kavi ni Jasmina Kandorfer. Je odgovorna oseba, je vodja, a srce je celotna ekipa. Vsak član posebej, ki prav tako sledi svojemu klicu duše, opravlja tisto delo, za katerega je poklican. Pravimo si, da smo družina, niti ne toliko ekipa, kajti naše vezi so se začele mnogo pred časom oddaje. Z nekaterimi člani prijateljujemo in v različnih vlogah ustvarjamo že skoraj desetletje.

 

 

Zavedamo se, da je pomemben vsak posameznik, vsak člen verige, zato delujemo kot družina, povezani med sabo.

 

Redno se udeležujemo team buildingov, si pripravljamo presenečenja, imamo dnevne redne sestanke, anonimne ankete in odprta ocenjevanja uspešnosti vsakega posameznika, skupne terapije, Gaja Klas nam je dvakrat v studio celo izvedla gong koncert po katerem je sledila še debata, ko so bile kamere že davno ugasnjene in kava že dolgo popita.

 

 

 

Prav posebni sodelavci pa so naši raziskovalci, ki berejo knjige in znanstvene članke, obiskujejo dogodke, iščejo sodobne pristope, zanimive osebnosti, raziskujejo stara znanja, prisluhnejo izkušnjam ljudem in njihovim življenjskih zgodbam, kajti oddaja lahko teče v želeni smeri zgolj tako, da bodo vsebine izhajale iz pravih temeljev, preverljivih informacij, ki ne zavajajo, niso zgolj potrošniško usmerjene in si jih ljudje privoščimo zato, da bi zapolnili praznino v sebi, temveč so to vsebine, ki nam pomagajo, da mi sami polnimo svoja življenja s svojimi vsebinami srca!

 

Hvaležni smo, da imamo priložnost pomagati ljudem.

 

Povem vam, da je realnost povsem drugačna kot mi morda mislimo, vendar nam jo klasični medij, ki vsakodnevno zgolj poroča o slabih novicah in preko strahu z nami manipulira, prikriva tako, da našo pozornost preusmerja v nepomembne in nebistvene stvari!

 

Večina naših rednih gledalcev nas spremlja s pripravljenim zvezkom in pisalom, kamor si zapisujejo zanimive informacije, svoj pogled, kakšna vprašanja, na katera si odgovorijo pred spanjem in tudi recepte, tehnike, metode, spletne strani, ni da ni!

 

Predvsem pa so tako prijazni, zreli, srčni, iskreni do sebe in drugih, odprti, željni novih izkušenj, pripravljeni govoriti o svojih čustvih, nadvse pa jih odraža čustvena in mentalna inteligenca

 

Res izjemni ljudje živijo v tej naši Sloveniji

 

Ne bo nam zmanjkalo dobrih zgodb. Ne bo nam zmanjkalo dobrih gostov in verjamemo, da nam ne bo zmanjkalo tudi tistih dobrih gledalcev! Slovenija je na dobri poti, ljudje se prebujamo, povezujemo in začeli smo dobro ločevati med dobrim in slabim, začenjamo se imeti bolj radi, zato izbiramo vedno boljše, ker si to tudi zaslužimo!

 

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.