Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Predavatelji

Starše podpreti z vsebinami za vzgojo samostojnega, odgovornega, čustveno inteligentnega in iznajdljivega otroka, ki bo živel svoje poslanstvo, svojo poklicanost, uporabljal svoje talente ter ohranil močno povezavo z zavestjo Gaje, dušo planetarnega stvarstva.

Včasih so si starši želeli samo to, da bi imeli pridne otroke, da jih spravijo do dobrega poklica pa do svojega kruha.

Danes pa si sodobni starši v tem norem, negotovem svetu želimo vzgojiti samostojne in iznajdljive otroke, ki bodo živeli svoje poslanstvo, svojo poklicanost.

To je del naših izbranih strokovnjakov, predavateljev, ustvarjalcev Gaja vsebin.

Janja Urbančič, mentorica za osebno rast ter sočutno in avtentično starševstvo

Janja Urbančič, mentorica za osebno rast ter sočutno in avtentično starševstvo

Sem mama dveh šolskih otrok, predavateljica in vodja Sočutne akademije. Izdelujem izdelke za medsebojno povezovanje družin in partnerjev. Vodim spletne seminarje s priznanimi strokovnjaki s področja osebne rasti, partnerstva in starševstva. www.socuten.si

Jelena Dimitrijević, certificirana nutricionistka

Jelena Dimitrijević, certificirana nutricionistka

Zaradi ljubezni do narave sem postala profesorica geografije. Leta raziskovanj, zanimanje za zdrav življenjski slog ter vpliv prehrane na telo in splošno počutje so me pripeljali do Inštituta za naravno medicino, kjer sem pridobila naziv certificirana nutricionistka, svetovalka za zdravo rastlinsko prehrano. Končala sem tudi nadaljevalni tečaj radiestezije pri Bredi Šuštar ter 2-letno šolanje za terapevta karmične diagnostike pri Neli Rep in Marjanu Ogorevcu, kjer sem tudi opravila 3. stopnjo reikija. Veliko let se tudi samoizobražujem, posebej na področju naturopatije, TKM in ajurvede ter izpopolnjujem svoja znanja in izkušnje, pripravljam različna predavanja, izobraževanja, delavnice, pišem besedila na temo naravnega pristopa k zdravju in o zdravi rastlinski prehrani. Vodijo me osebne izkušnje in resnična empatija do soljudi in živali. Hoja v hribe, tek, joga, meditacija, dihalne tehnike in druge duhovne prakse pa mi pomagajo, da ostanem fokusirana, zadovoljna, polna energije in vedno pripravljena na nove življenjske izzive.

Asja Samec

Asja Samec

Sem poporodna doula, psihologinja, mama, predavateljica … Pomagam nosečnicam in novorojenim mamam, da bi imele kar najlepše poporodno obdobje. Skozi priprave na ta čas, skozi individualno ali skupinsko podporo. Verjamem, da si vsaka ženska zasluži doživeti transformacijo rojstva v mamo, kakor ji najbolj ustreza − naj bo podprta in ljubljena − tako bo kot mama dobro, tako bo dobro njen dojenček, družina in ves svet. www.novorojena.si

Dr. Teja Škodič Zakšek, MSc(UK) mid, dipl. bab., dipl. Inž. rad.

Dr. Teja Škodič Zakšek, MSc(UK) mid, dipl. bab., dipl. Inž. rad.

Sem prva doktorica babištva na Balkanu, predsednica Balkanskega zdruzenja babic in direktorica Zavoda Pinard. Vodi me z dokazi podprta dobra praksa in iskrena skrb za dobrobit žensk in njihovih družin. Imam 21 let izkušenj v patronažni službi, porodnišnici in pri porodih izven porodnišnic, saj sem se v UK dobro spoznala z delovanjem porodnih centrov, babiških enot in samostojnih babic, ki porajajo v domačem okolju. Doma sem mamica treh hčerk in že tretja generacija babic v naši družini. Odkar sem spoznala, kako način poroda vpliva na stanje ženske še dolgo po njem, mi je zadovoljstvo žensk s svojo porodno izkušnjo visoko na seznamu prioritet.

Sandra Bogataj

Sandra Bogataj

Je mamica dveh fantov, diplomirana babica in svetovalka za dojenje IBCLC. Zaposlena je v ginekološki ambulanti. Poleg svoje službe v okviru centra aktivnega preživljanja porodniškega dopusta Mini Svet svoj čas namenja podpori mamic po porodu in jim kot svetovalka za dojenje pomaga, da vzpostavijo ta za otročka najbolj dragocen vir prehranjevanja in povezovanja. Izvaja tudi masaže za nosečnice in mamice po porodu.

Lidija Bašič Jančar

Lidija Bašič Jančar

je zakonska in družinska terapevtka, po osnovni izobrazbi pa univ. dipl. socialna delavka. Deluje na območju Domžal, kjer vodi enoto Študijsko-raziskovalnega centra za družino, deluje pa tudi samostojno. Področje njenega dela so pretežno partnerske in družinske terapije. V Domžalah vodi programe, namenjene otrokom in mladostnikom in je nosilka Šole za družino. V letu 2019 je izdala svojo prvo knjigo Popolna ljubezen, kjer se dotika tem navezanosti v družini, partnerstva in odnosov. Je poročena in mamica dvema najstnikoma. lidijabjancar.com

Ksenija Malia Leban

Ksenija Malia Leban

conference and consulting interpreter, AIIC // konferenčna tolmačka in svetovalka, AIIC
birth doula, Dona International // obporodna spremljevalka, Dona International
voditeljica programov Womb Awakening  // Womb Awakening Practitioner and
Teacher
(certified by the Fountain of Life)
voditeljica rdečih šotorov // Red Tent Activator, Red Tent Facilitator
in Red Tent Activator Trainer(certified by DeAnna L'am)
Advanced Moon Mother (authorised by Miranda Gray)

Ana Lap

Ana Lap

Je mamica treh otrok, inštruktorica gibalno razvojnih uric Pedovita, inštruktorica masaže dojenčka IAIM (CIMI), svetovalka za nošenje dojenčka in v fazi izobraževanja za poporodno doulo. Poporodno obdobje in razvoj dojenčka sta področji, ki jima posveča svoj čas in kjer se ves čas dodatno izobražuje. Vodi prvi center aktivnega preživljanja porodniškega dopusta Mini Svet, kjer poleg vodenja aktivnosti skrbi za organizacijo vseh dogodkov, namenjenih nosečnicam, mamicam po porodu in malčkom.

Mojca Košič

Mojca Košič

je pedagoginja montessori, ki pristop montessori raziskuje že 10 let, tako v teoriji kot tudi v praksi. Zadnje čase se navdušuje tudi nad pedagogiko pikler, za katero pravi, da odlično dopolnjuje pristop montessori. Znotraj pedagogike montessori se je specializirala za pomoč staršem pri vključevanju principov montessori v vzgojo doma. Je avtorica knjige MONTESSORI ZA STARŠE: z ljubeznijo in razumevanjem do samostojnega, samozavestnega in srečnega otroka, ki je izšla pri založbi Didakta. Večino svojega časa dela s starši in njihovimi otroki v svojem studiu montessori v Ljubljani. Bolj poglobljeno pa s starši dela preko svojih treh spletnih programov (Dom po meri otroka, Prava igrača v pravem obdobju, Brez plenic) in individualnih posvetov.

Maja Koprivnikar, diplomirana babica

Maja Koprivnikar, diplomirana babica

Babica Maja v studiu Zibelka življenja uči jogo za nosečnice in mamice po porodu ter pripravlja starše na čudovito porodno izkušnjo skozi predavanja in praktične delavnice. www.babicamaja.com

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.