Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako vzgojiti čustveno inteligentnega otroka? Janja Urbančič

Čustvena inteligenca je pomembnejša od akademske inteligence, pri tem pa je najbolj pomemben zgled staršev in ostalih odraslih. Čustvena inteligenca se gradi celo življenje in postopoma, najbolj do 22. leta. Pomembno je, da nismo preveč zahtevni do sebe in otroka (ne zahtevajmo od otroka tistega, česar sami ne zmoremo) ter da smo sami najboljši zgled. Z graditvijo odnosa z otrokom celimo tudi svoje rane in zmanjšujmo stres. Kakšni so čustveno zreli starši? Kakšne sokarakteristike čustveno inteligentnega otroka? Kako se znajti z otrokovimi pozitivnimi in negativnimi čustvenimi stanji? Zakaj pride do nekontroliranih čustvenih izbruhov? Kako ravnati v primeru čustvenega izbruha? Kaj je zdravo čustvovanje? Kakšna je razlika med ignoriranjem in držanjem prostora? 

Artikla NI na zalogi
35,00
35,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Janja Urbančič, mentorica za osebno rast ter sočutno in avtentično starševstvo 

Sem mama dveh šolskih otrok, predavateljica in vodja Sočutne akademije. Izdelujem izdelke za medsebojno povezovanje družin in partnerjev. Vodim spletne seminarje s priznanimi strokovnjaki s področja osebne rasti, partnerstva in starševstva.

www.socuten.si

Najbolj pohvaljeni

Trenutno še ni nobenega artikla.

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.