Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Partnerstvo po otroku; Lidija Bašič Jančar 

Prihod otroka prinese vrsto novosti, v partnerski odnos pa tudi nova občutja, s katerimi se partnerja do zdaj še nista srečala. Težave v partnerstvu po rojstvu otroka se pojavljajo, ker imajo moški in ženske v zgodnjem starševstvu različna pričakovanja in želje. Kako obvladovati afektirana stanja? Kako se ponovno zbližati? Kaj je krog varnosti? Zakaj padamo “ven”? Kako najti pravo ravnovesje med povezanostjo in avtonomijo? 

Artikel je na zalogi
35,00
kom
35,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Lidija Bašič Jančar je zakonska in družinska terapevtka, po osnovni izobrazbi pa univ. dipl. socialna delavka. Deluje na območju Domžal, kjer vodi enoto Študijsko-raziskovalnega centra za družino, deluje pa tudi samostojno. Področje njenega dela so pretežno partnerske in družinske terapije. V Domžalah vodi programe, namenjene otrokom in mladostnikom in je nosilka Šole za družino. V letu 2019 je izdala svojo prvo knjigo Popolna ljubezen, kjer se dotika tem navezanosti v družini, partnerstva in odnosov. Je poročena in mamica dvema najstnikoma. lidijabjancar.com

Najbolj pohvaljeni

Trenutno še ni nobenega artikla.

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.